Uusimmat kuvat

Yhteystiedot

Navalan Ratsutalli Tmi
Pirja Sulkumäki
Kapakkatie 39 A
02880 VEIKKOLA
puh. 040 707 3418
(klo 10-16)

pirja.sulkumaki@
navalanratsutalli.fi

www.
navalanratsutalli.fi


Yläpalkin kuva:
Langet 2007, kuvaaja
Taija Pötsönen


Sivuja päivitetty: 27.1.2013

Pikkulilla

Tallimme uusin tulokas on suomenhevostamma Pikkulilla eli kotoisesti vaan Lilla. Lilla on vuonna 1998 syntynyt kiltti ja kaunis tamma, joka on kunnostautunut työhevospuolella, minne se on kantakirjattukin hienosti II-palkinnolla (pisteet 8-7-7-8-8=38). Lilla on kilpaillut myös suomenhevosten työmestaruuskilpailuissa ja se vetää taatusti ihan mitä vaan sen perään laittaa.

Työhevoshommien lisäksi Lilla on kunnostautunut myös tunti- ja leirikäytössä ja onpa se käynyt myös harjoitusraveissa kokeilemassa, tosin raviratsastuksen eli montén merkeissä.

Lilla on myös varsonut kolme hienoa orivarsaa, joista viimeisin on syntynyt keväällä 2011. Tästä johtuen tamma ei ihan vielä ole täydessä lihaskunnossa, ja tarkoitus on aluksi ratsastaa sille peruskuntoa ja samalla kouluttaa sitä vähän eteenpäin. Perustiedot ratsastuksessa ovat hallinnassa ja taso tällä hetkellä noin helppo C, mutta varsinkin laukassa on vielä työstämistä. Tarkoitus on, että Lilla tulee vakituiseen tuntikäyttöön keväällä 2012, mutta jo nyt se saattaa silloin tällöin pistäytyä tunneilla tarvittaessa. Lilla on reipas ja todella kiltti tamma, joka ei kentällä pelkää mitään, joten se tulee varmasti olemaan ratsastusoppilaittemme suosiossa.

Lilla tulee perimään myös Sipon tekemät hääkeikat, ja tuleekin varmaan olemaan hyvä siinä hommassa.

Tästä voit katsoa Lillan sukutaulun!