Uusimmat kuvat

Yhteystiedot

Navalan Ratsutalli Tmi
Pirja Sulkumäki
Kapakkatie 39 A
02880 VEIKKOLA
puh. 040 707 3418
(klo 10-16)

pirja.sulkumaki@
navalanratsutalli.fi

www.
navalanratsutalli.fi


Yläpalkin kuva:
Langet 2007, kuvaaja
Taija Pötsönen


Sivuja päivitetty: 27.1.2013

Simo Simpsson


Simo Simpsson kuuluu Pirjan tummien hevosten Onnipoika-klaaniin. Simo on v. 2002 syntynyt kulomusta ruuna, jonka isä on Onnipoika (kuten myös Jannun ja Mikin) ja emä pienhevostamma Lysti-Lyyli.

Pienestä koostaan (145 senttiä) huolimatta Simolla voivat ratsastaa myös pienet aikuiset. Suomenhevonen jaksaa kantaa isompaakin taakkaa.

Simo on kiltti, utelias ja erittäin seurallinen pikkuruuna. Se on tallin ikuinen kakara ja varsinainen "Puuha-Pete". Se tarvitsee seuraa ja tekemistä niin kuntoon laitossa kuin tarhaillessaankin. Yleensä ratsastajalta valuu hiki jo siinä vaiheessa, kun ollaan saatu hevonen harjattua ja varusteet päälle, varsinainen ratsastus sujuukin sitten helpommalla.

Simo on mukava ja kevyt ratsastaa ja osaa tällä hetkellä jo helpon A:n asiat. Simo ei ole kuitenkaan aloittelijoiden hevonen, koska sillä on aina vähän pilkettä silmäkulmassa ja se saattaa välillä keksiä vähän omaa kivaa. Hyppäämisestä Simppa hullaantuu täysin, jolloin se voi esittää välillä ilonpukkeja hyppyjen lomassa. Simo on myös ajo-opetettu ja sitä pyritään ajamaan kärryillä aina silloin tällöin, talvella sillä on myös hiihtoratsastettu.

Katso miltä näytän!

Tästä löytyy Simon sukutaulu