Uusimmat kuvat

Yhteystiedot

Navalan Ratsutalli Tmi
Pirja Sulkumäki
Kapakkatie 39 A
02880 VEIKKOLA
puh. 040 707 3418
(klo 10-16)

pirja.sulkumaki@
navalanratsutalli.fi

www.
navalanratsutalli.fi


Yläpalkin kuva:
Langet 2007, kuvaaja
Taija Pötsönen


Sivuja päivitetty: 27.1.2013

T.P. Evelyn

Kesän 2009 alussa meille tuli pikkuinen russitamma Eve lainaksi leireille. Tarkoitus oli, että Eve olisi ollut alunperin kuukauden päivät vuokralla, mutta toisin kävi... Eve osoittautui niin kiltiksi ja toimivaksi monitoimiponiksi, että päätimme ostaa sen ikiomaksi.

Hoidettaessa Eve on todella ystävällinen ja suloinen, oikein pusittava ja halittava tapaus. Kaikkein pienimmätkin voivat huoletta taluttaa ja harjata sitä, koska se on super kiltti.

Eve on nuoresta iästään (6 v.) huolimatta ehtinyt tekemään jo paljon. Se on ollut raviponina ja toiminut siinä jopa opetusponin tehtävissä. Näin ollen se osaa hienosti vetää kärryjä ja voi ajeluttaa pikkuihmisiä. Sen lisäksi se on saanut peruskoulutuksen ratsuksi ja hypännyt pieniä esteitäkin. Eve on todella oppivainen ja on jo nyt täällä meilläkin oppinut paljon uusia asioita ratsastuksessa,liikkuu taitavilla ratsastajilla oikein kauniissa peräänannossa ja tekee jo avoja ja sulkujakin.

Eve toimii pienten lasten tunneilla ja samalla sitä jatkokoulutetaan koko ajan lisää. Kukapa tietää, vaikka poni jonain päivänä esiintyisi jossain lähialueen koulu- tai estekisoissa tai seuraisi Urpon jalanjälkiä valjakkoponina...

Tästä löytyy Even sukutaulu